SlovenščinaEnglish (United Kingdom)
E-pošta natisni
KATALOG 2012


C-POD


Ko niste na svojem plovilu, je pomembno, da veste da je vaše plovilo varno. C-Pod varnostni sistem vam omogoča nadzor in upravljanje plovila preko interneta ali mobilnega telefona. V primeru, da se vklopi kateri izmed alarmov, kot so nizka napetost baterij, vdor vode v plovilo, požar na plovilu, vdor nepooblaščene osebe na plovilo, vam C-pod takoj pošlje obvestilo na elektronsko pošto ali v obliki SMS sporočila na mobilni telefon.
 
C-Pod se lahko uporablja tudi za oddaljen vklop naprav, kot so AC, ogrevanje ali hladilnik, ter kot natančna GPS sledilna naprava. Vse podatke in nastavitve lahko nadzirate preko spletne strani mycpod.com, uporabniki pa lahko izberejo več prejemnikov obvestil o vklopu alarmov. Lastniki se lahko tudi prijavite na internetu, da si ogledate aktualne informacije o plovilu, kot so položaj plovila, hitrost in status.

Opremljen je z GeoFence alarmom, ki vam sporoči, če se plovilo nepooblaščeno premakne iz radiusa 100m.

Enostavna namestitev, sistem je plug-and-play, na sistem lahko priklopite do 12 opcijskih senzorjev. Dodatna oprema vključujejo dvosmerni daljinski upravljalnik, detektor dima, detektor vdora vode, senzor gibanja, sirene in 12 ali 24V  rele za daljinski vklop porabnikov.
 
du5qjaa3fv http://movstorrent.blogspot.com/ MovsTorrent - Bittorent tracker